Procesna oprema Bitenc

Sodobno testno okolje za procesne tehnologije

Naši testni centri so opremljeni s vsemi najpomembnejšimi napravami iz našega prodajnega programa. Testni centri imajo dve pomembni vlogo in sicer izboljševanje tehnoloških rešitev ter inovacije tehnoloških procesov ter testiranje za pridobivanje natančnih podatkov o lastnostih strankinega materiala za boljše predvidevanje kapacitet ter kvalitete procesa.

V testnem centru za vas opravimo vzorčno sejanje, sortiranje, sušenje, hlajenje, mešanje ali drobljenje z vašim materialom pod dejanskimi pogoji. Tako lahko zagotavljamo kapacitete in kvaliteto, vi pa lažje planirate vaše poslovanje ter zmanjšujete riziko.

Nekateri procesi so izredno zapleteni vsak material ima določene posebnosti, ki pogosto povzročajo motnje v procesu, ki jih je nemogoče predvideti brez testiranja. Iz podatkov testiranja vam lahko lažje svetujemo katera naprava je za vas najprimernejša ter vam pripravimo prikrojeno rešitev in najboljšo ponudbo.

Na podlagi opravljenih testov je mogoče načrtovati celoten sistem ter individualne nastavitve naprav, za čim večjo učinkovitost v produkcijskih pogojih.

Vsak test je strogo zaupen, saj se zavedamo, da so informacije v poslovnem svetu izrednega pomena, še posebej pri inovacijah ter razvojnih projektih v katere je vloženih veliko sredstev.

testiranje, testni center, sita, mešalci, sortirniki, drobilci, sušilcitestiranje, testni center, sita, mešalci, sortirniki, drobilci, sušilci